0

مقدمه

تربچه گیاهی سرشار از فواید سلامتی است و نقش مهمی در درمان و پیشگیری از بیماری ها دارد. اغلب افراد فواید تربچه را نادیده می‌گیرند و از آن به عنوان تزئینی برای غذاهای دیگر استفاده می ‌کنند. از مهمترین فواید شربت تربچه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت تربچه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

 

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت تربچه

تربچه برای شرت تربچه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب تربچه: 500 گرم
  • عسل: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت تربچه

برای آماده سازی این شربت، آب تربچه را به مدت 10 دقیقه جوشانده و 500 گرم عسل را به آرامی در آن حل کنید. سپس شربت را دور از حرارت قرار داده تا سرد شود. در آخر نیز شربت را در ظرف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت آکونیت عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 8 =