0

مقدمه

بهار نارنج شکوفه درخت نارنج است که طبع آن گرم و خشک است. این گیاه سرشار از ویتامین های مختلف مثل ویتامین B، ویتامین c و ویتامین D است. از جمله مهمترین خواص دمنوش بهارنارنج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش بهارنارنج، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه

گیاه بهارنارنج

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • بهارنارنج: یک قاشق چایخوری
  • برگ به لیمو: 4 عدد
  • زعفران (ساییده شده): یک قاشق چایخوری
  • آب جوش: 500 میلی لیتر
  • نبات: مقدار دلخواه

دوم | دم کردن و سرو دمنوش بهارنارنج

برای آماده سازی این دمنوش ابتدا میزان گفته شده از بهارنارنج را را به همراه برگ به لیمو، زعفران و نبات در قوری ریخته و به مدت 5 تا 10 دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. سپس آن را از صافی رد کرده و میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش بهارنارنج عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش بهارنارنج بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: در منابع سنتی و گیاهان دارویی، مورد خاصی برای مصرف دمنوش بهارنارنج ذکر نشده است.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − هفت =