0

مقدمه

ارزن غله‌ ای دارای دانه ‌های کروی شکل و زرد رنگ و خشک است که می‌ تواند به رنگ ‌های زرد، سفید یا قهوه ‌ای باشد. همچنین مصرف دمنوش ارزن خواص و فوایدی دارد که عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش ارزن، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش ارزن

ارزن

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • مصرف ارزن: مقدار 8 الی 10 گرم ارزن
  • استفاده از آب جوش: یک لیوان آب جوش

دوم | دم کردن و سرو دمنوش ارزن

برای آماده سازی این دمنوش ابتدا میزان گفته شده از ارزن را در آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه دم می کنیم.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش ارزن عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش ارزن بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دم نوش استفاده کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =