طرز تهیه دمنوش آویشن | گام به گام + خواص و نکات
27
خرداد
1
گیاه آویشن، گیاهی از تیره نعناعیان است. طبع آویشن گرم و خشک است و به عنوان مصلح برخی از مواد غذایی مانند ماست، پنیر، لوبیا سبز، نخود سبز و سیب زمینی به کار می رود. از گیاه آویشن برای تهیه دمنوش های خوشمزه استفاده می شود. از مهمترین خواص دمنوش آویشن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش آویشن، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این دمنوش لازم است:
نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش آویشن عبارت است از: