0

مقدمه

گیاه آویشن، گیاهی از تیره نعناعیان است. طبع آویشن گرم و خشک است و به عنوان مصلح برخی از مواد غذایی مانند ماست، پنیر، لوبیا سبز، نخود سبز و سیب زمینی به کار می رود. از گیاه آویشن برای تهیه دمنوش ‌های خوشمزه استفاده می شود. از مهمترین خواص دمنوش آویشن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش آویشن، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش آویشن

پودر آویشن

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
  • نبات: مقدار لازم
  • عسل: مقدار لازم
  • آب جوش: 500 میلی لیتر

دوم | دم کردن و سرو دمنوش آویشن

برای آماده سازی این دمنوش لازم است:

  • ابتدا میزان گفته شده از آویشن را همراه با 500 میلی لیتر آب جوش و مقداری نبات را در قوری ریخته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
  • سپس آن را همراه با عسل سرو کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش آویشن عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش آویشن بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: مصرف بیش از اندازه آویشن به افرادی که مزاج گرم و خشک دارند، توصیه نمی‌ شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 12 =