0

مقدمه

گیاه آویشن، گیاهی از تیره نعناعیان است که انواع مختلفی دارد. همچنین شربت آویشن حاوی انواع ویتامین ‌ها مانند ویتامین A، CEK.، گروه ویتامین‌ های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۶، کربوهیدرات، پروتئین، سدیم، پتاسیم، فیبر، آهن، منیزیم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، منگنز، کلسیم، مس، اسید فولیک، تیمول، کارواکرول و فلاونوئیدهاست. از مهمترین خواص شربت آویشن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خلط ‌آور
  • رفع کننده سردی معده
  • تقویت بینایی
  • آرام‌بخش قلب
  • درمان ضعف اعصاب
  • درمان انگل
  • درمان سرطان روده بزرگ
  • درمان درد‌های قاعدگی
  • بهبود سندروم پیش از قاعدگی

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت آویشن، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت آویشن

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آویشن خشک: 30 گرم
  • آب: 750 میلی لیتر
  • عسل: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت آویشن

گیاه آویشن

برای آماده سازی این شربت، باید:

  • آویشن خشک شده را درون آب ریخته و به مدت 20 الی 40 دقیقه جوشانده تا به حدود 500 میلی لیتر کاهش یابد.
  • سپس آن را صاف کرده و داخل قابلمه ای کوچک بریزید. در این هنگام عسل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کاملا حل شود.
  • بعد از آن قابلمه را روی حرارت قرار داده و به آرامی جوشانده تا به غلظت لازم برسد.
  • در آخر نیز آن را پس از سرد شدن درون بطری شیشه ای تیره رنگ بریزید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت آویشن عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 4 =