0

مقدمه

توت‌ فرنگی گیاهی نهان‌ دانه از تیره گل ‌سرخیان است. رشد این گیاه علفی پایا در آب و هوای معتدل گرم و در بستر غنی از گیاخاک و خاک اسیدی بسیار خوب است. گل‌ های توت ‌فرنگی نسبت به سرما به شدت حساس هستند ولی عطر و طعم نهنج (قسمت خوراکی گیاه) با انجماد از بین نمی ‌رود. از جمله خواص دمنوش توت فرنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ادرارآور
  • تصفیه کننده خون
  • درمان یبوست
  • اشتهاآور و تقویت کننده
  • ترمیم شکستگی استخوان ها
  • ترمیم کننده زخم
  • برطرف کننده تشنگی
  • کاهش خطر بروز سکته قلبی
  • کمک به استحکام دندان ها
  • درمان جوش صورت و آکنه

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش توت فرنگی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش

توت فرنگی

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • توت فرنگی خشک شده: مقدار 20 گرم
  • آب جوش: سه لیوان
  • عسل: به میزان دلخواه

دوم | دم کردن و سرو دمنوش توت فرنگی

برای آماده سازی این دمنوش باید:

  • ابتدا 20 گرم توت فرنگی را درون قوری ریخته و آب را به آن اضافه کنید.
  • سپس قوری را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی شلعه گاز قرار دهید تا دم بکشد.
  • دمنوش خود را درون فنجان بریزید و مقداری عسل برای شیرین کردن دمنوش به آن اضافه کرده و میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش ارزن عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش توت فرنگی بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دمنوش استفاده کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =