0

مقدمه

به لیمو گیاهی است که به صورت درختچه ای، رشد کرده و ارتفاع آن  به 2 متر می رسد. برگ های این گیاه در گره های 3 تایی و نوکدار می باشند. در صورت له کردن برگ این گیاه بوی خوشایندی از آن متصاعد می گردد. دمنوش به لیمو دارای رایحه ‌ای مرکباتی است و نوشیدن آن طراوت بخش است. از مهمترین خواص دمنوش به لیمو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش به لیمو، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش به لیمو

به لیمو

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • برگ خشک شده به لیمو: 10 تا 12 برگ
  • آب جوش: یک لیتر
  • عسل یا نبات: مقدار دلخواه

دوم | دم کردن و سرو دمنوش به لیمو

برای آماده سازی این دمنوش:

  • ابتدا برگ خشک شده این گیاه را با آب ولرم تمیز کرده (مراقب باشید این برگ ها شکسته نشود) و برگ ها را در 1 لیتر آب جوش شده ریخته و اجازه دهید دمنوش دم بکشد.
  • سپس بعد از 5 الی 10 دقیقه دمنوش را از صافی رد کرده و همراه با عسل یا نبات میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش به لیمو عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش به لیمو بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: بیماران کلیوی و زنان باردار و شیرده از مصرف زیاد به لیمو در طول روز اجتناب نمایند.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − هشت =