28
خرداد
مقدمه
گیاه بادرنجبویه که نام علمی آن ملیسا است، از خانوادهی نعناع است. بادرنجوبیه به سرعت رشد میکند و در اصل بومی مناطق جنوب اروپا، نواحی مختلف خاورمیانه و آسیای مرکزی است. از مهم ترین خواص بادرنجبویه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ضد افسردگی
- درمان نفخ و ضد اسپاسم
- کاهش دل درد و التهاب
- کاهش افسردگی و اضطراب
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش بادرنجبویه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.
مراحل اصلی
اول | تهیه مواد اولیه دمنوش بادرنجبویه
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
- برگ تازه بادرنجبویه: مقدار 5 الی 8 گرم
- آب جوش: یک لیوان آب جوش
- نبات: مقدار لازم
دوم | دم کردن و سرو دمنوش بادرنجبویه
برای تهیه این دمنوش مقدار گفته شده از برگ بادرنجبویه را به همراه آب جوش و مقداری نبات در قوری ریخته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. سپس می توانید سرو کرده و میل کنید.
نکات کلیدی
نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش بادرنجبویه عبارت است از:
- دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش بادرنجبویه بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
- مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دم نوش استفاده کنید.
منابع و ارجاعات
- کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
- ویکی پدیا