دسته‌بندی نشده
طرز تهیه چای سبز و زنجبیل

طرز تهیه چای سبز و زنجبیل

0

مقدمه

چای سبز و زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان ها و آنزیم هایی هستند که به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند .همچنین زنجبیل طبیعت گرم و خشکی دارد و با ترکیب این دو ماده یک دمنوش متعادل ایجاد می شود که برای انواع مزاج ها مناسب است. از مهمترین خواص این دمنوش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جلوگیری از پیری زودرس
  • جلوگیری از سرطان
  • کمک به کاهش وزن
  • کمک به به هضم غذا
  • کاهش دردهای عضلانی
  • کاهش درد قاعدگی
  • کمک به کاهش التهاب و پاکسازی سیستم بدن

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه چای سبز و زنجبیل، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه

چای سبز و زنجبیل

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • زنجبیل تازه: یک برش کوچک
  • چای سبز: یک قاشق چایخوری
  • آب جوش: یک لیوان
  • عسل: به میزان دلخواه

دوم | دم کردن و سرو چای سبز و زنجبیل

برای آماده سازی این دمنوش، زنجبیل و چای سبز را به همراه آب جوش، در قوری ریخته و بگذارید تا10 الی 15 دقیقه دم بکشد. سپس آن را از صافی رد کرده و با عسل، شیرین و میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه چای سبز و زنجبیل عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش چای سبز و زنجبیل بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: در منابع سنتی و گیاهان دارویی، مورد خاصی برای مصرف دمنوش چای سبز و زنجبیل ذکر نشده است.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 14 =