0

مقدمه

آلو سیاه، یک میوه خوشمزه و خوش عطر از خانواده میوه های تابستانی محسوب می‌شود؛ که شامل انواع مختلفی از جمله آلو بخارا، آلو آنجلا، آلو زرد، آلو حاکی، آلو سانتریزا و… است. شربت آلو نیز یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و متفاوت است که در روزهای گرم تابستانی بسیار مناسب می باشد و دارای خواص فراوانی می باشد که مهمترین آن ها عبارت است از:

  • درمان یبوست
  • برطرف کننده تشنگی
  • دفع کننده صفرا
  • درمان کم خونی
  • بهبود عملکرد شناختی مغز
  • افزایش دهنده متابولیسم
  • کاهش فشار خون
  • کاهش کلسترول بد خون
  • کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت آلو سیاه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت آلو سیاه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آلو سیاه: 1 کیلوگرم
  • آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 600 گرم

دوم | شستن آلو ها

شستن آلوسیاه

قبل از آماده سازی این شربت لازم است آلوسیاه ها را شسته و دم آن ها را بگیرید.

سوم | درست کردن و سرو شربت آلو سیاه

در ادامه و برای آماده سازی این شربت، آلو ها را به صورت لایه لایه  به همراه شکر، داخل قابلمه قرار داده و قابلمه را برای ۶ یا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر آب بی اندازد. سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و کف آن را بگیرید. بعد از آن محلول را از صافی رد کرده و شربت را به تنهایی بر روی شعله گذاشته تا دوباره جوشیده و به قوام برسد. در آخر نیز پس از سرد شدن شربت، آن را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

لغات و اصطلاحات

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت آلو سیاه عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =