مقدمه
شلوار مردانه بخش مهمی از یک استایل عادی روزمره را به خود اختصاص می دهد. اگرچه در نگاه اول هیچ شلواری مثل سایر اجزای لباس در نیم تنه بالایی به چشم نمی آید، اما نمی توان از اهمیت انتخاب و خرید شلوار مردانه درست و کاملا مناسب با فرم و حجم بدن، غافل ماند. باید به این نکته توجه داشته باشید که شلوار نامناسب درخشش لباس های بالاتنه ای که مدت ها برای انتخاب آن ها وقت صرف کرده اید را از بین خواهد برد. بر اساس تحقیق و تحلیل دانوما، معیارهای پوشش مناسب مخصوص آقایان عبارت است از:
- زیبایی در کنار فقدان جلب توجه ویژه: لباس می تواند در کنار داشتن زیبایی، جلب توجه نکند.
- پوشیدگی: لباس نباید کوتاه و بدن نما باشد.
انواع مختلفی از شلوارها برای انتخاب وجود دارد و شاید انتخاب بهترین شلوار برای سبک شما آسان نباشد. در این مطلب قصد داریم انواع شلوارهای مردانه را معرفی کرده و نحوه ست کردن آن با لباس های مختلف را بیان کنیم.
متن اصلی
قسمت اول- انواع شلوار بر اساس طرح
انواع شلوار بر اساس طرح عبارت است از:
نوع اول | شلوار اسلش (جاگر)
- معرفی: شلوار اسلش یا شلوار جاگر در ابتدا به عنوان پوششی برای ورزشکاران و دوندگان استفاده می شد، اما به مرور زیبایی و راحتی این مدل شلوار باعث شد تنوع بیشتری از آن وارد بازار پوشاک شود. این شلوارها اغلب دارای بندها و جیبهای بزرگ هستند؛ که به آنها ظاهری منحصر به فرد می بخشد. بارزترین تفاوت شلوار اسلش با سایر مدل های شلوار مردانه در دمپا و نحوه بسته شدن آن است. شلوارهای اسلش در قسمت کمر معمولا با بند و کش بسته می شوند و همچنین دمپای شلوار نیز با کش یا کش بافت جمع می شود.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: این شلوار شلوار مردانه را میتوان با تیشرتها، سویشرتها و کفشهای ورزشی و اسپرت ست کرد.
نوع دوم | شلوار دمپا پاکتی
- معرفی: شلوارهای پاکتی مردانه، مدل هایی هستند که در قسمت دمپا به صورت مستطیلی، تا خورده و حالتی شبیه به پاکت را ایجاد می کنند. اکثر شلوارهای مردانه با دمپای راسته را می توان به شکل دمپا پاکتی در آورد اما در مدل های دمپا جذب یا دمپا باز نمی توانید این کار را انجام دهید.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: شلوار مردانه دمپا پاکتی به طور کلی با تیشرتها، پولوشرتها و کفشهای اسپرت ست میشود و برای استایل کژوال و غیررسمی مناسب است. همچنین اگر طرفدار سبک های هنری و سنتی در استایل مردانه هستید، می توانید این مدل شلوار را با پیراهن های یقه دیپلمات رنگ روشن یا دکمه گره ای، ست کنید.
نوع سوم | شلوار ورزشی
- معرفی: این مدل شلوار اسپرت، مناسب فعالیت های ورزشی بوده و از این شلوارها می توان هنگام ورزش روزانه در پارک یا بیرون رفتن شبانه با دوستان خود نیز استفاده کنید.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: لباس ورزشی با کت خلبان، جذاب به نظر می رسد و گزینه خوبی برای استایل خیابانی است.
نوع چهارم | شلوار بگ استایل
- معرفی: بگ استایل، به شلواری گفته می شود که از بالا تا پایین گشاد است و به دلیل آزاد بودن، فرم پای شما را نشان نمی دهد. این شلوار برای افراد خیلی لاغر یا خیلی چاق که می خواهند متناسب دیده شوند، بسیار مناسب است. این مدل شلوار در طرح، رنگ، مدل و جنسهای مختلفی در بازار موجود است.
- نام های دیگر: نام دیگر این شلوار، شلوار بگی می باشد.
- ست کردن: شما میتوانید در فصل گرما تیشرت لانگ پسرانه یا ساده تگ رنگ و یا طرح دار بپوشید. برای فصل زمستان هم با پالتو، کت جین، کت اسپرت، هودی و دورس هم قابل ست کردن است.
نوع پنجم | شلوار مام استایل
- معرفی: شلوارهای مام استایل مردانه نیز دقیقا با همان برش و ظاهر مدل های زنانه طراحی می شوند؛ به طوری که در قسمت ران و زانو، محصول گشاد و در قسمت دمپا و کمر، شلوار تنگ خواهد شد. شلوار مام استایل مردانه مانند شلوارهای لش و اسلیم فیت، مناسب موقعیت های رسمی و نیمه رسمی نیست و می توانید از آن در جمع دوستان یا قرار ملاقات های غیر رسمی استفاده کنید.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: شلوار های مام استایل را می توان در هر فصلی به راحتی و با لباس های مناسب همان فصل، ست کرد.
نوع ششم | شلوار مام فیت
- معرفی: شلوار مام فیت از لحاظ ظاهری شبیه مام استایل است؛ اما مشابه اسم آن، نسبت به شلوار مام استایل، فیت تر هستند و در قسمت ران، گشادی کمتری دارند. به عبارت دیگر این نوع شلوار نه زیاد جذب و نه زیاد گشاد است. همچنین در ساخت مام فیت هم از پارچه های لی ضخیم و هم از پارچه های نازک استفاده می شود.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: شلوار های مام فیت را می توان در هرفصلی به راحتی و با لباس های مناسب همان فصل، ست کرد.
نوع هفتم | شلوار فاق کوتاه
- معرفی: افرادی که در زمینه خیاطی سررشته دارند به خوبی میدانند که به فاصله بین کمر تا نشیمنگاه، فاق گفته میشود. در شرایط عادی و معمولی، اندازه آن حدود ناف یا حتی کمی بالاتر از آن در نظر گرفته خواهد شد. اما این فاصله در شلوارهای فاق کوتاه بسیار کمتر می باشد.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: توجه داشته باشید که همراه با آن از تیشرت یا پیراهن های کوتاه استفاده نکنید؛ چرا که ممکن است قسمتی از کمر شما طی نشست و برخاست های روزانه مشخص شود. به همین علت پوشیدن شلوارهای فاق کوتاه مردانه در مکان هایی که لازم است با پرستیژ جلوه کنید مثل مصاحبه های شغلی، محیط کار یا سر کلاس دانشگاه توصیه نمی شود.
نوع هشتم | شلوار فاق بلند
- معرفی: این مدل شلوار مردانه برای هر فرم بدنی مناسب است و می تواند حال و هوای کلاسیک و قدیمی هالیوودی را به ظاهر مدرن شما ببخشد. علاوه بر این، روش های زیادی برای ایجاد یک سبک منحصر به فرد برای همه وجود دارد. این مدل ها کمک زیادی به جمع شدن شکم می کند. شلوارهای فاق بلند در انواع شلوارهای جذب و چسبان نیز به خصوص برای افرادی که اندام های مناسبی دارند و یا افرادی که لاغر هستند، بسیار پر کاربرد به نظر میرسد.
- نام های دیگر: –
- ست کردن: این شلوارها بسیار تطبیق پذیر هستند و با هر استایلی هماهنگ میشوند.
نوع نهم | شلوار کارگو
- معرفی: این شلوار در یک دوره خاص طرفداران زیادی داشت. شلوار کارگو ظاهری کاملاً غیررسمی و خیابانی دارد و دارای انواع بسیار ساده است. انواع ساده شباهت بسیاری با همان شلوارهای کار دارد. این مدل شلوار را بیشتر به رنگ خاکی و کرم تیره به بازار عرضه میکنند.
- نام های دیگر: نام دیگر این شلوار، شلوار شش جیب می باشد.
- ست کردن: از آنجایی که این شلوارها بیشتر در رنگ های خاکی و خنثی در بازار موجود است، بنابراین می توانید آن ها را با سبز تیره یا آبی ست کنید. همچنین این شلوار را فقط باید با تیشرت آستین کوتاه یا آستین بلند و همراه با کفش ورزشی پوشید.
نوع دهم | شلوار سندبادی
- معرفی: شلوار سندبادی نوعی شلوار پارچه ای با فاق خیلی بلند و گشاد است که عموما با پارچه دوخته می شود.
- نام های دیگر: سندبادی با نام های شلوار هندی، شلوار نپالی، علاءالدین و غیره نیز شناخته می شود.
- ست کردن: کفش های صندل، کالج، نیم بوت بنددار یا ساده، گیوه های دست بافت و حتی مدل های ورزشی و اسپرت را می توانید به همراه شلوار سندبادی بپوشید.
نوع یازدهم | شلوار اسکینی
- معرفی: شلوار اسکینی، به شلوارهای تنگی گفته می شود که در آن ها از الیاف مصنوعی کشی استفاده می شود و علاوه بر اینکه در ناحیه ران و باسن کاملا جذب هستند، در قسمت ساق و مچ پا نیز فیت هستند. شلوار اسکینی می تواند از جنس جین، کتان و یا پارچه ای باشد. بسیاری پوشیدن طولانی مدت شلوارهای اسکینی را برای سلامتی مضر می دانند.
- نام های دیگر: نام دیگر این شلوار، شلوار تنگ نام دارد.
- ست کردن: شلوار اسکینی جین به راحتی با پیراهن و تیشرت مردانه ست می شود. همچنین می توانید آنها را با کفش های مردانه، کالج ها و اسنیکرها نیز ست کنید. کاپشن چرم مردانه و کت تک نیز برای ست کردن با شلوار اسکینی در فصول سرد انتخاب مناسبی هستند.
نوع دوازدهم | شلوار اسلیم فیت
- معرفی: اسلیم فیت شلوارهای باریک هستند که به تن چسبیده و ظاهر فرد را باریک نشان میدهند. امروزه این استایل طرفداران زیادی در بین آقایان مخصوصا سنین پایین تر دارد. برای کسانی که به دنبال نشان دادن شکل اندام خود هستند، شلوار اسلیم فیت در ده ها مدل و اندازه در بازار وجود دارند که هر کدام دارای ویژگیهای متمایز خود هستند.
- نام های دیگر: نامهای دیگر این سبک شلوار شامل شلوار جذب، لوله تفنگی، شلوار تنگ، شلوار سیگاری و شلوار مدادی هستند.
- ست کردن: شلوارهای اسلیم فیت را معمولا آقایان با اندام های لاغر استفاده می کنند و ترکیب آن با پیراهن، تیشرت و پولوشرت می تواند استایلی روزمره و شیک را برای شما بسازد.
نوع سیزدهم | شلوار رگولار فیت
- معرفی: این نوع شلوار به دلیل طراحی و قلبی بودن، از جذابیت و راحتی بسیاری برخوردار است. شلوارهای رگولار معمولاً در طراحی های مختلفی از جمله شلوارهای جین، شلوارهای پارچه ای و حتی شلوارهای ورزشی وجود دارند. این نوع از شلوار، همانند شلوار راسته، نه بیش از حد تنگ است و نه بیش از اندازه گشاد.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: شلوارهای رگولار به راحتی با بسیاری از بالاهای مختلفی مانند پولوشرت ها، پیراهن ها و تی شرت ها قابل ترکیب هستند. در نتیجه آنها گزینه ای مناسب برای ایجاد استایل های متنوع می باشند.
قسمت دوم- انواع شلوار بر اساس جنس
انواع شلوار بر اساس جنس عبارت است از:
نوع اول | شلوار پارچه ای مردانه
- معرفی: شلوارهای پارچه ای مردانه، از جمله مدل های کلاسیک هستند که میتوان آن را رسمیترین شلوار مردانه دانست. بهترین شلوارهای پارچه ای مردانه از پارچه های باکیفیت ساخته می شوند و معمولاً باریک هستند. این شلوارها با ظاهری مدرن و زیبا می توانند گزینه راحتی باشند. همچنین در گذشته شلوارهای پارچه ای مردانه تنها به صورت راسته و با فاق بلند دوخته می شدند؛ اما در در ترندهای اخیر مد و فشن، شلوارهای پارچه ای با دمپاهای جذب و فاق های کوتاه تر طرفداران زیادی پیدا کرده است.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: توجه داشته باشید که شلوار پارچهای ساده را همواره باید با استایل رسمی، ست کنید. همچنین این شلوار را میتوانید همراه با کت رسمی یا پیراهن آکسفورد کلاسیک مردانه پوشیده و از زیبایی و سادگی آن لذت ببرید.
نوع دوم| شلوار جین
- معرفی: پر استفاده ترین و مهمترین شلوار در بین آقایان، شلوار جین می باشد که به پادشاه شلوارها شناخته می شوند. این شلوارها مدل های مختلفی دارند که می توان گفت برای هر استایل، بسته به سبک و فرم اندام خود، می توانید شلوار جین متناسب با آن را پیدا کنید.. برای خرید شلوار جین سعی کنید به سراغ پارچه های بدون کشسانی بروید؛ مدل های کشسان ممکن است راحتی بیشتری برایتان فراهم کنند اما در کوتاه مدت شکل و رنگ خود را از دست خواهند داد و به مرور جای زانو در آن می ماند.
- نام های دیگر: نام دیگر این شلوار، شلوار لی می باشد.
- ست کردن: شلوار جین مردانه را می توانید به راحتی با انواع کفش ونس، کفش اسپرت مردانه و کتانی ست کنید.
نوع سوم | شلوار کتان
- معرفی: اگر قصد پوشیدن یک استایل نیمه رسمی دارید و در عین حال تنوع رنگی نیز برایتان اهمیت دارد، انواع شلوارهای کتان می تواند برای شما مفید باشد. پارچه کتان از ترکیب پنبه و پلی استر به دست می آید؛ به این شکل که هر قدر درصد پلی استر این پارچه بیشتر باشد، شلوار شما در برابر چروک یا بی رنگ و رو شدن مقاوم تر خواهد بود.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: این شلوارها را می توان با کت اسپرت دو دکمه ای یا پیراهن و ژاکت ست کرد. همچنین ترکیب شلوار کتان مردانه با کفش های روزمره چرمی، می تواند استایل زیبایی برای شما به وجود آورد.
نوع چهارم | شلوار مخمل کبریتی
- معرفی: مخمل کبریتی نوعی پارچه کلاسیک است و شلوارهایی از این نوع، فضایی کلاسیک و شیک دارند. شلوار مخمل کبریتی مردانه برای فصلهای پاییز و زمستان گزینه ای عالی به شمار رفته و شما با پوشیدن این شلوارها استایلی کژوال و درخشان را تجربه خواهید کرد.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: مخمل کبریتی پارچه ای صد ساله است و خیلی راحت با هر پیراهنی ست می شود. همچنین ترکیب شلوار کتان مردانه با کفش های روزمره چرمی، می تواند استایل معقولی و مناسبی از شما به نمایش بگذارد.
نوع پنجم | شلوار چرم
- معرفی: این مدل شلوار مردانه برای هر سبک و فرم بدنی مناسب نمی باشد و برای گروه خاصی که اندام آن ها روی فرم است، توصیه می شود. این شلوار گزینه مناسبی برای پوشیدن در یک موقعیت اجتماعی مناسب است. زیرا باعث می شود مردانه و قدرتمندتر به نظر برسید. انواع مختلفی از شلوار چرمی مردانه وجود دارد، از شلوار چرم مشکی اصل گرفته تا چرم مصنوعی و شلوار چرمی که شبیه شلوار جین است.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: پوشیدن این شلوار کمی چالش برانگیز است، بنابراین بهتر است آن را با یک جفت کفش چرمی ست کنید.
نوع ششم| شلوار پشمی
- معرفی: شلوارهای پشمی یکی از مورد علاقه ترین شلوارهای بلاگرهای صنعت مد بوده و ترند شدن دوباره آن بازگشتی به روزهای گذشته است که شلوار های جین هنوز به پادشاه شلوارها تبدیل نشده بود. وقتی صحبت از شلوار پشمی مردانه می شود، شما از پارچه های موهر گرفته تا گاباردین گزینه های زیادی دارید. این نوع پارچه ها به حدی زیبا هستند که ظاهر شما را بی نهایت لاکچری و زیبا می کنند.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: می توانید چنین شلوار پشمی زیبا را با یک بافت ظریف، پالتو و کفش دربی ست کنید. همچنین ترکیب پیراهن مردانه کلاسیک آکسفورد، کمربند چرم، کت تک و کراوات با شلوار گاباردین می تواند بسیار زیبا باشد.
نوع هفتم| شلوار فلانل
- معرفی: فلانل نوعی پارچه خاص است که از پشم تهیه میشود و ظاهری بسیار شیک و منحصر به فرد دارد. پارچه فلانل در استایلهای انگلیسی بهوفور دیده میشود. هنگام خرید شلوار مردانه فلانل توجه داشته باشید که حتماً مدل اسلیم فیت تهیه کنید و به هیچ عنوان به سراغ شلوارهای رگولار فیت نروید.
- نام های دیگر:–
- ست کردن: شما می توانید این لباس راحت را که ظاهر ورزشی به شما می دهد با کت و کفش های رنگ روشن یا اکسسوری خاص و منحصر به فرد ست کرده و استایل شیک و برجسته ای داشته باشید.
منابع و ارجاعات
محتوای تخصصی حوزه مد و پوشاک
خیلی خوب بود که معرفی، ست کردن و نام های دیگر قید شده بود