طرز تهیه چای سبز و زنجبیل
13
مرداد
1
چای سبز و زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان ها و آنزیم هایی هستند که به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند .همچنین زنجبیل طبیعت گرم و خشکی دارد و با ترکیب این دو ماده یک دمنوش متعادل ایجاد می شود که برای انواع مزاج ها مناسب است. از مهمترین خواص این دمنوش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه چای سبز و زنجبیل، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این دمنوش، زنجبیل و چای سبز را به همراه آب جوش، در قوری ریخته و بگذارید تا10 الی 15 دقیقه دم بکشد. سپس آن را از صافی رد کرده و با عسل، شیرین و میل کنید.
نکات مهم و کلیدی در تهیه چای سبز و زنجبیل عبارت است از: