0

مقدمه

بارهنگ یک گیاه علفی به ارتفاع ۱۰ الی ۷۰ سانتی متر است که برگ های کشیده دارد. این گیاه در اواخر تابستان و اوایل بهار گل می دهد. این گیاه در سراسر دنیا رشد می کند اما در بخش های از اروپا و خاورمیانه به وفور پیدا می شود. برگ‌ بارهنگ دارای خواص متعددی می باشد که شامل موارد زیر می شود:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش بارهنگ، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش بارهنگ

بارهنگ

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • تخم بارهنگ: مقدار 5 گرم (یک قاشق چایخوری)
  • آب جوش: یک فنجان

دوم | دم کردن و سرو دمنوش بارهنگ

برای تهیه این دمنوش مقدار گفته شده از تخم بارهنگ را در یک فنجان آب جوش ریخته و پس از سرد شدن، میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش بارهنگ عبارت است از:

  • مصرف برگ بارهنگ: می توانید از برگ بارهنگ نیز استفاده کنید بدین ترتیب که با کمی عناب دم کنید و با عسل میل کنید.
  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش بارهنگ بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دم نوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: در دوران بارداری، مصرف اشکال مختلف دارویی بارهنگ به شکل خوراکی زیر نظر پزشک صورت بگیرد.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 10 =