0

مقدمه

بسیاری تصور می‎‌ کنند چای ترش نوعی چای سیاه است؛ در حالی که این چای از گل ‌های گیاه دیگری به نام هیبیسکوس یا جامائیکا گرفته می‌ شود که حاوی ویتامین C است. خواص چای ترش به دلیل وجود ترکیبات مفیدی همانند آنتوسیانین ها، ویتامین ‌ها، فیبر و مواد معدنی برای سلامتی انسان بسیار مهم می ‌باشد. از مهمترین خواص این چای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش التهابات بدن
  • بهبود کبد چرب و کاهش التهاب کبد
  • پیشگیری از سرطان
  • کمک به کاهش فشار خون
  • پیشگیری از بیماری ‌های قلبی
  • کنترل میزان قند خون
  • افزایش سرعت متابولیسم

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش چای ترش، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش چای ترش

مواد اولیه دمنوش چای ترش

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گل های خشک شده ی هیبیسکوس: 5 گرم
  • آب جوش: 2 فنجان

دوم | دم کردن و سرو دمنوش چای ترش

برای آماده سازی این دمنوش لازم است:

  • میزان گفته شده از چای ترش را در فنجان ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید.
  • سپس درپوش روی فنجان قرار دهید تا دم بکشد.
  • بعد از 10 دقیقه چای ترش را صاف کرده و میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش چای ترش عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش چای ترش بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: در منابع سنتی و گیاهان دارویی، مورد خاصی برای مصرف دمنوش چای ترش ذکر نشده است. با این حال، ممکن است بعضی از افراد نسبت به آن حساسیت داشته باشند و بعد از مصرف دچار واکنش ‌های آلرژیک شوند.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 3 =